Blog

Magija darivanja uz Orient

15.11.2017.

Darovati, pokloniti nekom nešto, znači poželeti mu lepe trenutke ili početak novog ciklusa. Znači da ste mislili na njega, da želite da ga zaštite, ušuškate i da podstaknete njegov život da procveta. Želite da ga vaš poklon čuva i da mu donese obilje zdravlja, sreće i ljubavi. Krevet je mesto gde se sanja! Izaberite prekrivač i nekoliko jastučnica da obojite nečije snove. Izaberite prostirke, za nečija divna stopala. Zavese, da ulepšaju nečije prozore. U nekoj od radnji ili preko On-line  prodavnice Orient Emporium, izaberite poklone vrhunskog stila, po neverovatno povoljnim cenama, Nova godina, rođendan, venčanje, useljenje, otvaranje firme, završetak fakulteta, svejedno je da li poklanjate sa posebnim razlogom ili samo zato što vas je preplavio neki osećaj... Mali i lepo upakovani pokloni, uvek se daruju iz velikog srca...

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • Rosi
    Rosi

    Prelepo!

    02.04.2018. 18:43

Slični članci

25.
Dec.
2018.
Blog
Veliki izbor jastučnica, različitih boja, dezena i teksture, daju mogućnost za uredjenje enterijera u širokom spektru raznovrsnih stilova. 
25.
Dec.
2018.
Blog
Odabirom prekrivača iz neke od naših kolekcija dobijate mogućnost da uskladite isti dizajn primenjen i na prostirkama, jastučnicama i podmetačima.
25.
Dec.
2018.
Blog
Jedan od preduslova za prijatan ambijent je umereno dnevno osvetljnje.