Blog

Koje boje enterijera su u trendu u 2020. godini

24.02.2020.

Boja koja će dominirati u uređenju enterijera u 2020.godini je duboka, umirujuća, okean plava boja. Boja koja podseća na dubinu okeana, boja koja podseća na plavetnilo neba, boja koja ima umirujuće dejstvo, boja koja asocira na slobodu, umetnost, stvaralaštvo – CLASSIC BLUE.

"Živimo u vremenu koje zahteva poverenje i veru. To je ona vrsta trajnosti i poverenja koja je iskazana kroz boju PANTONE 19-4052 Classic Blue, pouzdanu boju na koju uvek možemo da se oslonimo", izjavila je Leatrice Eiseman, izvršna direktorka Pantone Color Institut-a.

Klasična plava boja podstiče nas da vidimo i izvan očiglednog, da proširimo vidike, ispoljimo kreativnost. Ova boja će posebno dominirati kada je reč o uređenju enterijera, u modnoj industriji i dizajnu.

Ukoliko ste razmišljali da preuredite Vaš dom na proleće i oplemenite prostor kombinacijom određenih boja, predlažemo Vam da izaberete boju godine. Kako biste uklopili enterijer sa tonovima ove prelepe boje, dovoljno je da odlučite za naše prostirke, prekrivače i jastučnice u ovim tonovima. Prostika za pod učiniće da prostor odmah poprimi drugi izgled, a prekrivači i jastučnice u kombinaciji najlepših kolekcija iz naše ponude učiniće Vaš dom potpuno drugačijim i u skladu sa najnovijim trendovima.

Plavi prekrivac za krevet sive i plave jastucnice 

Plavi nadstolnjak i podmetac

 

Ostavi komentar

Slični članci

10.
Feb.
2020.
Blog
Vaš dom je odraz Vaše ličnosti. Šta Vaš dom govori o Vama? Koja boja enterijera odgovara Vašoj ličnosti?
11.
Dec.
2019.
Blog
Čemu služe mirisni štapići? Imaju li terapeutsko dejstvo? Razna istraživanja su pokazala da imaju blagotvorno dejstvo na organizam, a pogotovu su dobr...
04.
Sep.
2019.
Blog
Uredite prostor za učenje i za odmor! Novi grad, novo okruženje, novi ljudi i obaveze. Sve ovo odjednom može biti previše, međutim...