Blog

Magija opuštanja uz Orient

16.11.2017.

Vreme nikada nije proticalo brže, naročito kada se umorni vratite s posla. Kućne obaveze vas čekaju sa iskeženim zubima... Pripremanje ručka, postavljanje, pranje... Ali, ako zavirite u neku od prodavnica(link strane radnje) Orient Emporium ili pogledate On-line rukotvorine pristigle iz daleke Indije, učinićete vaš boravak u domu prijatnijim, toplijim i jedinstvenim. Radosno ćete ubrzavati korake da se što pre vratite i postavite sto... Stolnjak i dva podmetača ili stoljnjak i nadstolnjak, u bojama koje ste izabrali iz bogate palete koja se nudi a koje su u skladu sa vašim senzibilitetom, ili potrebom da prema partneru budete šarmantni, zavodljivi, posebni Posle ukusnog ručka, kada sednete na kauč prekriven magičnim prekrivačem i jastucima koji opuštaju, naravno uz mirisne štapiće i ulja, vreme će na trenutak stati...

Odaberite najlepše i radost će izabrati vas...

Ostavi komentar

Slični članci

25.
Dec.
2018.
Blog
Veliki izbor jastučnica, različitih boja, dezena i teksture, daju mogućnost za uredjenje enterijera u širokom spektru raznovrsnih stilova. 
25.
Dec.
2018.
Blog
Odabirom prekrivača iz neke od naših kolekcija dobijate mogućnost da uskladite isti dizajn primenjen i na prostirkama, jastučnicama i podmetačima.
25.
Dec.
2018.
Blog
Jedan od preduslova za prijatan ambijent je umereno dnevno osvetljnje.