Blog

TOPLI KOLORIT ZA HLADNE ZIMSKE DANE

25.12.2018.

Odabirom prekrivača iz neke od naših kolekcija dobijate mogućnost da uskladite isti dizajn primenjen i na prostirkama, jastučnicama i podmetačima, i da tako Vaš enterijer dobije „total look“ koji ima očaravajući efekat (kolekcije Royal, Hip Hop, Mariner, Tie&Dye, Windows). Naši tekstilni proizvodi daju savršenu kombinaciju trajnosti, dizajna i prilagodljivosti svakom prostoru. Skladni, nenametljivi motivi, široka paleta boja, različite dimenzije i teksture proizvoda, omogućiće Vam da uspešno uskladite neki od ponudjenih proizvoda u svoj ambijent.
Odabirom jarkih boja, poput žute, koje simboliše sunčevu energiju, narandžaste koja podstiče dobro raspoloženje, crvene kao simbol strasti i energije, ili zelene idealne za opuštanje, unećete toplinu i optimizam u ove hladne zimske dane. 
Treba istaći da su naši prekrivači jednako pogodni i za dnevne, spavaće i dečije sobe.
Celokupan izbor prekrivača, pogledajte ovde.
 

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • zorica milutinovic
    zorica milutinovic

    Zahvaljujem se na danasnjem razgovoru sa Ivanom. Ispoštovala je s puno razumevanja moj zahtev za izmenu kupovine. Iskreno se nadam da ce nasa saradnja izroditi plodom. Srdacan pozdrav.

    01.05.2019. 20:33

Slični članci

25.
Dec.
2018.
Blog
Veliki izbor jastučnica, različitih boja, dezena i teksture, daju mogućnost za uredjenje enterijera u širokom spektru raznovrsnih stilova. 
25.
Dec.
2018.
Blog
Jedan od preduslova za prijatan ambijent je umereno dnevno osvetljnje.
25.
Dec.
2018.
Blog
Atraktivan ali i funkcionalan detalj svakog kupatila je neizostavna podna prostirka.