Blog

Kako kućni tekstil može da promeni izgled enterijera?

26.07.2019.

kako kucni tekstil moze promeniti izgled enterijera

Imate stari nameštaj kojem je potrebno osveženje bez velikih ulaganja ili ste tek kupili novi nameštaj? Orient Emporium ima rešenje za Vas.

Kvalitetan kućni tekstil po povoljnim cenama iz naše online prodavnice rešiće svaku Vašu dilemu vezanu za osveženje ili promenu izgleda enterijera.

10 savršenih kolekcija prekrivača u 12 različitih boja čeka da dobije svoj zadatak – da ulepša Vaš dom. Kombinacija koje će ulepšati svaki Vaš dan je mnogo, te stoga pođimo u svet Orient Emporium prekrivača.

Prekrivaci

Sa prekrivačima uklopite i prostirke za pod koje će dati Vašem enteriju poseban utisak. Ne morate da trošite novac na skupe tepihe da biste postigli dobar izgled enterijera, jer će prostirke za pod iz naše ponude upotpuniti svaku Vašu zamisao.

Prekrivaci

Uz ovako dekorisan enterijer, dajte mu dodatnu dozu estetike koristeći dekorativne jastučnice. Ako ste izabrali mirne, svetle boje prekrivača i prostirke, eksperimentišite sa kontrastnom bojom jastučnice koja će Vašem enterijeru dati poseban izgled.

Jastucnice

Kada ste izabrali kućni tekstil koji Vam najviše odgovara, vreme je da razmislite o još samo jednom detalju: zavesama i draperijama. U našoj ponudi ih ima sasvim dovoljno da ne morate da tragate dalje. Zavese i draperije iz našeg online shop-a uklopiće se u Vaš izbor tekstila bez dileme.

Zavese i draperijeZavese i draperije

 

Budite kreativni i pustite mašti na volju. Prikazali smo Vam samo nekoliko kombinacija koje možete iskoristiti za uređenje Vašeg enterijera, a celokupnu ponudu pogledajte na ovom linku.

Ostavi komentar

Slični članci

04.
Sep.
2019.
Blog
Uredite prostor za učenje i za odmor! Novi grad, novo okruženje, novi ljudi i obaveze. Sve ovo odjednom može biti previše, međutim...
11.
Aug.
2019.
Blog
Jedna od veoma bitnih odluka jeste dekor samog ambijenta. Gosti će prvo primetiti da li je ambijent lep, a potom dolaze svi ostali uslovi koji će upotpu...
25.
Jun.
2019.
Blog
Dnevna soba je prostor u kom provodimo najviše vremena i koja treba biti dekorisana tako da daje čist osećaj udobnosti. Sam izbor zavese za dnevnu sob...