Blog

Ugostiteljski objekat po meri gosta

11.08.2019.

postavljen ugostiteljski sto na belo-narandzastom stolnjaku

Pokretanje posla u ugostiteljstvu sa sobom donosi velike odluke: od detaljne analize tržišta, do vođenja računa o najsitnijem detalju u vašem restoranu ili ugostiteljskom objektu za smeštaj.

Jedna od veoma bitnih odluka jeste dekor samog ambijenta. Gosti će prvo primetiti da li je ambijent lep, a potom dolaze svi ostali uslovi koji će upotpuniti njihovu posetu Vašem objektu, kao što su kvalitet hrane i pića, higijenski uslovi, ljubaznost osoblja i slično.

U poslovanju je izuzetno važno da imate partnere od poverenja. Orient Emporium je Vaš pouzdan saradnik koji će učiniti Vaš objekat iznova i iznova osveženim i vedrim.

U čemu Orient Emporium može da Vam pomogne?

1. Uz naš širok izbor prekrivača za krevete i prekrivača za bračne krevete, učinite smeštajnu jedinicu Vašeg ugostiteljskog objekta posebno atraktivnom. Osim što će nameštaj izgledati besprekorno, možete sebi priuštiti i dve kombinacije boja, jer Orient Emporium će Vam obezbediti pogodnosti za kupovinu preko određenog iznosa.
kreveti sa bez i sivim prekrivacima za krevet i jastucnicama

2. Tepisi predstavljaju velika ulaganja, a uz naše višefunkcionalne prostirke rešićete se nepotrebnog troška. Postavite prostirku pored kreveta, ispred vrata, ili na sredinu sobe, i dobićete potpuno novi efekat. Takodje, prostirkom možete zaštititi sedalne delove nameštaja i na taj način produžiti im vek trajanja.
naranzasta i siva prostirka za pod i krevet

3. Detalji koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim su jastučnice. Koloristične, kvalitetne i efektne. Uz samo jedan ovakav detalj, učinićete da gosti pričaju o Vama, a u današnjem digitalnom vremenu, omogućićete da se priča o Vašem ugostiteljskom objektu širi brže.

4. Nadstolnjaci su relativno potrošan materijal. Na našem web shopu ih možete pronaći po izuzetno povoljnim cenama, a kvalitet koji kao kompanija obezbeđujemo je neupitan. Obezbedite nekoliko nadstolnjaka koje možete da menjate ili jednostavno poručite putem online shop-a kada Vam se postojeći istroše.

5. Veliki izbor stolnjaka u najlepšim bojama učiniće prostor Vašeg ugostiteljskog objekta prijatnim i Vaši gosti će to znati da cene.
stolnjaci u ugostiteljskim objektima

6. Ukoliko želite da date Vašem ugostiteljkom objektu posebnu čar, birajte naše zavese i draperije.
zavese i draperije raznih boja

Uz našu ponudu i pomoć prilikom uređenja ugostiteljskog objekta, kreiraćete ambijent po meri gosta! Besprekoran, lep na oko, prijatan za boravak!

Ostavi komentar

Slični članci

24.
Feb.
2020.
Blog
Ah ti trendovi! Svake godine pojavi se po jedan ili više trendova koje veliki deo populacije nezaobilazno isprati. Krajem 2019.godine, Institut za boj...
10.
Feb.
2020.
Blog
Vaš dom je odraz Vaše ličnosti. Šta Vaš dom govori o Vama? Koja boja enterijera odgovara Vašoj ličnosti?
11.
Dec.
2019.
Blog
Čemu služe mirisni štapići? Imaju li terapeutsko dejstvo? Razna istraživanja su pokazala da imaju blagotvorno dejstvo na organizam, a pogotovu su dobr...