Blog

Kako kućni tekstil može da promeni izgled enterijera?

26.07.2019.

kako kucni tekstil moze promeniti izgled enterijera

Imate stari nameštaj kojem je potrebno osveženje bez velikih ulaganja ili ste tek kupili novi nameštaj? Orient Emporium ima rešenje za Vas.

Kvalitetan kućni tekstil po povoljnim cenama iz naše online prodavnice rešiće svaku Vašu dilemu vezanu za osveženje ili promenu izgleda enterijera.

10 savršenih kolekcija prekrivača u 12 različitih boja čeka da dobije svoj zadatak – da ulepša Vaš dom. Kombinacija koje će ulepšati svaki Vaš dan je mnogo, te stoga pođimo u svet Orient Emporium prekrivača.

Prekrivaci

Sa prekrivačima uklopite i prostirke za pod koje će dati Vašem enteriju poseban utisak. Ne morate da trošite novac na skupe tepihe da biste postigli dobar izgled enterijera, jer će prostirke za pod iz naše ponude upotpuniti svaku Vašu zamisao.

Prekrivaci

Uz ovako dekorisan enterijer, dajte mu dodatnu dozu estetike koristeći dekorativne jastučnice. Ako ste izabrali mirne, svetle boje prekrivača i prostirke, eksperimentišite sa kontrastnom bojom jastučnice koja će Vašem enterijeru dati poseban izgled.

Jastucnice

Kada ste izabrali kućni tekstil koji Vam najviše odgovara, vreme je da razmislite o još samo jednom detalju: zavesama i draperijama. U našoj ponudi ih ima sasvim dovoljno da ne morate da tragate dalje. Zavese i draperije iz našeg online shop-a uklopiće se u Vaš izbor tekstila bez dileme.

Zavese i draperijeZavese i draperije

 

Budite kreativni i pustite mašti na volju. Prikazali smo Vam samo nekoliko kombinacija koje možete iskoristiti za uređenje Vašeg enterijera, a celokupnu ponudu pogledajte na ovom linku.

Ostavi komentar

Slični članci

24.
Feb.
2020.
Blog
Ah ti trendovi! Svake godine pojavi se po jedan ili više trendova koje veliki deo populacije nezaobilazno isprati. Krajem 2019.godine, Institut za boj...
10.
Feb.
2020.
Blog
Vaš dom je odraz Vaše ličnosti. Šta Vaš dom govori o Vama? Koja boja enterijera odgovara Vašoj ličnosti?
11.
Dec.
2019.
Blog
Čemu služe mirisni štapići? Imaju li terapeutsko dejstvo? Razna istraživanja su pokazala da imaju blagotvorno dejstvo na organizam, a pogotovu su dobr...